JH Staalindustri A/S - Branche: Farmaceutisk og Kemisk industri
Tankene til kemi-/farmaindustrien har fokus på sterilitet/aseptik samt dokumentation heraf. Kravene er som regel specificeret af slutbruger eller myndigheder. Kan også være ih.t. EHEDG anbefalinger.
Materialer

Tankene er som regel fremstillet i rustfrit stål kvalitet EN 1.4404, men kan alternativt leveres i sofistikerede materialer som austenitisk – ferritisk stål kvaliteter som SAF 2205 eller kvaliteter med højt Cr/højt Ni indhold.

Tryktanke

JH Stålindustri fremstiller tryktanke i henhold PED / EN-13445.

Tryktankenes dimensioner (højde /diameter) er som regel kundebestemt. De indvendige overflader slibes som regel til Ra=0,6 -0,2 µm alt efter kunde ønske. Det er muligt at leverer mindre tryktanke indvendigt elektropolerede.

Tryktanke leveres og fremstilles i tæt samarbejde med slutbruger, og forsynes med den nødvendige tank-udrustning der kræves for at løse den givne opgave. Dette omfatter mandehul, udløb, indløb, evt. røreværker målesonder for temperatur og tryk, ph, niveau mv.

JH Stålindustri fremstiller og fremskaffer alle certifikater og godkendelser der kræves for den givne tryktank.

JH Stålindustri kan tilbyde, i samarbejde med slutbruger, at designe og fremstille mobiltank-units med alt nødvendigt udstyr og styring, beregnet for forskning og produktudvikling i laboratorier.