JH Staalindustri A/S - Branche: Mejeri industri
JH Stålindustri har traditionelt lavet mange rustfrie tanke til mejerierne i Skandinavien. Hovedsagelig er det trykløse proces og rengørings tanke samt udendørs silotanke.

Ofte vil der være behov for opvarmning og/eller nedkøling af produktet i tanken, dette løses ved at svejse en udvendig termokappe på produktsvøbet. JH Stålindustri kan bistå med beregning af det nødvendige kappeareal. Tankene udføres som regel i syrefast stål EN 1.4404 (316) og udvendig beklædt med EN 1.4301 (304).

Dokumentation

Der stilles stadig større krav til dokumentation, herunder materialer certifikater, svejse procedurer samt svejse certifikater. JH Stålindustri er hertil et sikkert valg.

Isolering

Indendørstanke vil altid være beklædt med en fuldsvejst rustfri kappe. Udendørstanke vil ofte være silotanke på over 80 m³ og vil således være minimum 8 til 10 meter høje, hvorved det vil være nødvendigt at servicere udstyr på toppen. Således vil toppen være isoleret og beklædt med en fuldsvejst rustfri top som det er muligt at gå på. Skridsikker maling, gelænder og lejder vil være sikre tilvalg.

Udluftning

Der er mange løsninger på udluftning og systemer hertil. Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

Røreværk

Vi beregner og fremstiller røreværker der opfylder krav til omrøring i det specifikke produkt, f.eks. mælk, fløde, syrnede mælkeprodukter eller andre mejeri produkter.

Vi har et program af røreværker, sidemonteret eller topmonteret, der er tilpasset opgaven, der skal løses.

Tryktanke

Vi dimensionerer og fremstiller aseptiske tryktanke til mejeri industrien. De aseptiske tryktanke indgår i anlæg til fremstilling af fermenterede mælkeprodukter som yoghurt, ymer og de mange andre syrnede produkter. En anden væsentlig applikation er steril buffertank til UHT behandlede mælkeprodukter.

Vore tryktanke leveres med fuld dokumentation, herunder de materiale og svejsecertifikater der er krævet.