Mød os

JH Stålindustri A/S har siden 1990 været en kompetent og kvalitetsbevidst leverandør af rustfri tanke. Både som tryktanke, trykløse tanke og som silo tanke. Størrelserne varierer fra beholdere på 10L til 150.000L silotanke. Vores kunder er blandt andet repræsenteret i brancher som kemisk, mejeri og farmaceutisk industri.

Rustfri stål er et fantastisk og relativt billigt materiale

Rustfrit stål anvendes ofte til produkter og processer, hvor rengøring og korrosion er kritisk. Rustfrit stål er i modsætning til hvad navnet lidt indikerer ikke altid rustfrit, da det i kombination med især klor eller kloropløsninger, kan nedbrydes på meget kort tid. Faglig bistand vil her være afgørende, for at vælge den korrekte legering.

Et håndværk

Fremstilling af rustfri tanke er et håndværk, hvor opmærksomhed på detaljerne, er af stor vigtighed for det færdige resultat. JH Stålindustri er garant for den håndværksmæssige kvalitet, som sikres gennem veluddannede, certificerede og erfarne medarbejdere. I øvrigt har vi stor fokus på løbende efteruddannelse og har løbende flere lærlinge under uddannelse.

Teknisk faglig og kompetent organisation

JH Stålindustri tilbyder i øvrigt en teknisk faglig og kompetent organisation, som sikre at kundens tekniske- og dokumentationsmæssige krav opfyldes. Herunder kan nævnes:
 • JH Stålindustri A/S lægger vægt på dialogen med kunderne. Igennem dialogen tilpasses og udvikles produktet til, at imødekomme kundens ønsker. 3D tegninger øger den tekniske og visuelle forståelse, som ofte udveksles med kunden i designfaser.

 • For tryktanke beregner vi i henhold til EN 13445. Vores smede er certificeret i henhold til PED kravene og vi har svejseprocedure til flere legeringer, herunder EN 1.4404 (316 l), EN 1.4539 (904L), EN 1.4462 (Duplex 2205), EN 1.4410 (Super Duplex 2507).

 • Fremstilling og dokumentation af tanke med høje krav til overfalden, herunder bejdset, slebet og elektropoleret overflader.

 • Der er fuld sporbarhed på alle materialer indkøbt til produktionen.

 • Dokumentation i form af materiale- og svejsecertifikater, svejse procedure, overflader, tryk- og dræntest er blot nogle af opgaverne som vi kan dokumenterer.

  Det er af afgørende betydning, at dokumentationen er rigtig. Hertil er vores database og vores procedurer fundamentet, for et i øvrigt tæt samarbejde mellem alle vores medarbejdere, som til sammen sikre en god og rigtig dokumentation.

 • Når temperaturen af et produkt skal fastholdes eller ændres, kan tanken fremstilles med en termokappe på tankens udvendige side. Der vil ofte være krav til den nødvendige køle- og/eller varmetid. JH Stålindustri har den nødvendige ekspertise til beregning af det nødvendige termokappe areal.

 • Alle tanke kan desuden leveres og om nødvendigt beregnes, for en korrekt isoleringstykkelse. Den udvendige isolationskappe kan udføres i fuldsvejst rustfri plade eller popnittet tynde aluminiums eller rustfri plader.

 • Vejledning omkring brug af speciallegeringer og deres korrosionsmodstandsdygtighed.

 • Rengøring med CIP kugler og turbiner og eventuelt dokumentation heraf via en riboflavin test.

 • Med baggrund i vores eget udviklet skrabe varmeveksler program, har vi oparbejdet en stor erfaring med produkter, processer og teknikker, som sætter os i stand til at tilbyde:

  › Fremstilling af specielle røreværk til højviskøse produkter. Her kan nævnes:

  › Blanding og miksning af kødprodukter

  › Honning podningstanke

  › Generel miksning af tørret produkt i vand og mælk.

  › Rør varmeveksler

  › Skrabe varmeveksler units med CIP tanke indbygget PLC styring